středa 20. července 2011

Pět stupňů kavárenského ráje: Kam na kávu v Londýně?


No, moji pravidelní čtenáři asi vědí, kam se na kávu v Londýně vypravit, že jo? Ale kdybyste přecejen měli pochybnosti a nechtěli prohledávat staré příspěvky, tak stačí, když se podíváte na blog SCUKu, kde najdete můj stejnojmenný příspěvek. Zvlášť hrdá jsem na to, že jsou tam publikované i moje fotografie :).

Tak na co čekáte? Checkujte, likujte a pak sharujte se zbytkem světa!

4 komentáře:

  1. Tak tomuhle se říká gól...haluz,trefa do černého,te-le-pa-ti-e-?:) Zrovna včera večer sem se odhodlávala zeptat,jestli máš nějaké svoje speciální tipy na kavárny v Londýně,protože tam příští neděli odjíždím,ale předtím sem tam byla v životě byla jen půl dne na cestě z Irska...a Ty lupneš tohle počteníčko rovnou na SCUK:)
    Ale pokud tady můžu přeci jen trochu žvanit,stejně mám dotaz(y:)-máš nějaký svůj spešl tip na restauraci?je pravda,že z 96% žiju z kaváren,ale občas dělám i výjimky:)vím vím,na SCUKu přímo hážeš odkaz na rest.v LON,ale seznam je přeci jen "podelší" a hlavně bych potřebovala něco...jaksi..v relativně "studentské cenové relaci"(nebrat doslova-rozhodně nemířím ke gumákům s játrovkou) a snad ještě něco,kde si člověk nebude připadat jak mimozemšťan,i když tam poleze sám:)
    a poslední názoro-sonda:máš nějaké doporučení,protě něco,co se v Londýně MUSÍ bezpodmínečně zkusit?Něco,co je opravdu a MUST?Jasně,zajdu do Harrods,o tom žádná,ale pak...(třeba tip na dechvyrážející zmrzlinu nebo obří (bleší:)trhy pro nažhavené "hrabaly" a "slídiče"...thanks a lot!...looking forward to reading your answer:)věřím,že su v dobrých rukou:)a ještě jednou dík moc za článek

    OdpovědětVymazat
  2. Kačka Žvýkačka21. července 2011 v 11:25

    Arion: To je bezva, cestu do Londýna trochu závidím, přesto ráda poradím :).

    Z restaurací za dobré peníze navrhuju London Jade Garden (moje nejmilejší čína), Pho (vietnamská) a Gourmet Burger Kitchen. Všechny jsou "levné", při troše skromnosti se můžes vejít do 10 liber. Recenze na vsechny jsem dávala na SCUK, jsou tam i adresy, web. stránky a tak. Nějaké další tipy najdes v mých článcích z dubna tady na blogu.

    Pokud jsi na sladké, rozhodně si dej v Harrods brownie s ořechy a čokoládou, je levnější než v kavárnách a fantastický.

    Fajn je Borough Market, obrovský trh s jídlem všeho druhu, takže doporučuju vyrazit tam na čumendu a na kávu do Monmouth Coffee. Na jaře tam byl stánek s fantastickou zmrzlinou z kozího mléka (nebylo to skoro poznat a chuť byla hrozně zajímavá) Na blešák vyraž do Notting Hill na Portobello Road nebo se můžeš podívat na maličko turističtější trh v Camden Town, který má ale bezva atmosféru.

    Já mám taky moc ráda Tate Modern Gallery, je to krásná budova, vstup je zadarmo a výstavy stojí za to.

    Užij si Londýn!

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda,mám před sebou papír,tužku v ruce a zapisuju názvy a adresy:)díky moc,usnadnila si mi o několik levelů život:) A na sladký rozhodně sem,,takže díky i za sladký tip:)každopádně kavárny jsou největším nálakadlema a díky Tobě jsem snad ještě nedočkavější!!

    OdpovědětVymazat
  4. Kačka Žvýkačka22. července 2011 v 21:56

    Arion: Přeju parádní výlet, a když objevíš nějaký zajímavý podnik, nezapomeň se podělit o tip.

    OdpovědětVymazat